in Algemeen

Je kent ze vast ook, de interieurs van splinternieuwe recreatiebungalows op beurzen. Ze zijn netjes, opgeruimd, schoon en altijd met een ingetogen kleurenpalet. Toch ogen ze ook erg steriel. Dat kan anders. Wat kan je als verhuurder doen om het interieur van je vakantiehuis een onderscheidende uitstraling te geven?*  Ik geef je vandaag drie tips!

Als je denkt dat je interieur wel iedere gast zou moeten aanspreken, bereik je uiteindelijk minder boekingen.

Eigenaren van vakantiehuizen die hun gastenverblijf stijlen voor een brede doelgroep, mijden doorgans uitspattingen. Niet gek, want je loopt gevaar dat je de een of andere klant misloopt wanneer je dingen toevoegt die buitenissig zijn. De keerzijde is echter dat het interieur gauw saai en doorsnee overkomt. Zo zie ik online vaak interieurs die lijken op de plaatjes van een folder van een woonboulevard. Eerlijk is eerlijk: Wie wil nou vakantie vieren in een showroom?

Daarom mijn 1e tip:

1.     Geef een persoonlijke draai aan jouw styling en werk met eigentijdse eye-catchers.

Als interieuradviseur voor unieke gasten accommodaties raad ik je aan om met kleine dingen te werken die een glimlach opwekken van je gast. Wat vind je bijvoorbeeld van deze combinatie uit een muur bekleed met dit wandbehang en het schilderijtje? Erg geschikt voor een gastenverblijf dichtbij de zee.

Lees hier verder

 

Recent Posts

Laat een reactie achter

zestien + achttien =