designed by silence is de ideale partner om verstilling te brengen in het interieur van je hotel, pension, vakantiehuis of andere vakantieaccommodatie, zodat je gasten heerlijk ontspannen en genieten.

1. Proefslapen mét interieur- en hospitalityadvies

Nodig hospitality- en interieuradviseur Satrina Wilske een nachtje uit en hoor hoe je veel meer gasten kunt trekken! Satrina Wilske is de vrouw achter designed by silence. Ze komt graag een nachtje proefslapen in jouw accommodatie. De volgende ochtend neemt ze alle tijd om haar ervaringen met je te delen en je uitgebreid en deskundig te voorzien van hospitality- en interieuradvies.

Proefslapen en uitgebreid advies, vanaf €189,-

2. Stylingadvies en visualisatie

designed by silence laat je zien hoe je een sfeervol interieur creëert met de luxe uitstraling van harmonie en visuele rust. Aan de hand van foto’s van één of meer ruimtes geeft designed by silence advies hoe je je inrichting met wat eenvoudige ingrepen verstilt. Zodat je een luxere en hoogwaardiger uitstraling krijgt en de klantervaring verbetert.

Het stylingadvies bestaat uit een moodboard dat de gewenste uitstraling weergeeft en concrete suggesties over kleurgebruik en meubels of accessoires die je zou kunnen aanschaffen om het plaatje compleet te maken.

Online stylingadvies en moodboards, inkooplijst voor de make-over, in contact brengen met meubelmakers, hoofdleveranciers, enz. Het betreft een advies op maat, afhankelijk van wat jou op dat moment nodig lijkt. Neem contact op met Satrina en informeer naar de mogelijkheden.

3. Interieurontwerp en realisatie

Zoek je een nieuwe inrichting? designed by silence is de ideale partner om een unieke en aansprekende sfeer van gastvrijheid en ontspanning te creëren. Met het doordachte interieurontwerp en hospitality-advies van designed by silence creëer je een unieke sfeer die past bij jou, als eigenaar van de accommodatie, en die tegelijk onweerstaanbaar is voor drukbezette mensen die op zoek zijn naar verstilling.

Wat kan designed by silence voor je doen?

designed by silence helpt je graag om een onweerstaanbaar hotel met charme of een verfijnde vakantieaccommodatie voor je gasten te creëren. designed by silence werkt zowel in als buiten Nederland!