Satrina Wilske is interieurontwerper, hospitalityspecialist en trendwatcher. Ze studeerde conceptueel design aan Academie Artemis in Amsterdam. Sinds haar afstuderen is ze gefascineerd door het concept van verstilling als antwoord op een haastige samenleving.

In een wereld die ‘always on’ is, is stilte van onschatbare waarde. Met designed by silence geeft Satrina interieur- en hospitalityadvies aan aanbieders van vakantiehuizen, vakantieappartementen, hotel- en gastenkamers. Haar visie en werkwijze is de optelsom van drie belangrijke aspecten:

  • de trend van digitalisering waarin mensen altijd bezig en bereikbaar zijn
  • haar vertaling van deze trend naar een concept van verstilling door interieurdesign en hospitality
  • haar liefde voor en professionele ervaring op het gebied van reizen en hospitality.

Satrina: “Ik hou van reizen en volg tal van blogs over trends en over reizen. Door verbanden te leggen tussen ontwikkelingen weet ik bijna intuïtief welke trends belangrijk worden. Als interieurontwerper weet ik die trends weer te vertalen naar de aanbieders van accommodaties. Ik help ze om in te spelen op ontwikkelingen in de samenleving. Zo help ik mijn klanten om een unieke ervaring te creëren voor hun gasten, een ervaring die aansluit bij de behoefte van vandaag én morgen.”

  • Satrina heeft een nacht in onze B&B doorgebracht en de ochtend daarna haar bevindingen en feedback in een gesprek met ons doorgenomen waarvoor ze ruim de tijd nam. Het heeft ons in ieder geval geholpen om de sfeer, service en kwaliteit nog verder te verbeteren.

    Jan Crienen, B&B De Goffert

Uniek interieur met designed by silence-touch

Geen twee adviezen of ontwerpen van designed by silence zijn hetzelfde. Elk interieur, elke uiting van hospitality is uniek. Toch is er een rode draad, een unieke touch waaraan je een echt designed by silence-ontwerp kunt herkennen.

  • visuele rust
  • minder is meer
  • cocooning
  • en .. een vleugje humor

Mogelijkheden

Een kleine verandering kan al een groot verschil maken, daarom biedt designed by silence verschillende mogelijkheden. Van een hospitality- en stylingadvies tot complete restyling van het interieur van vakantiehuizen, gastenverblijven en hotels.