designed by silence is de ideale partner om verstilling te brengen in het interieur van je vakantiehuis, appartement, gastenkamer of hotel.

Het aanbod aan vakantieaccommodaties is enorm. Als je meer boekingen wilt, moet je je  dus onderscheiden. Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Kies voor stilte. Want er is een enorm tekort aan stilte. Juist in vakantieland.

Verstilling ervaren

Stilte is een luxe waarmee je heel veel gasten zult aanspreken. Die drukbezette mensen zijn trouwens niet letterlijk op zoek naar stilte. Het gaat om verstilling: een sfeer waar je zintuigen tot rust komen en waar je de ruimte ervaart om, alleen of met anderen, met aandacht te genieten.

Als het interieur van jouw accommodatie uitnodigt tot verstilling:

  • ben je onderscheidend aanwezig op boekingssites,
  • heb je een luxere uitstraling
  • kan je een hogere prijs vragen
  • schenk je je gasten een bijzondere ervaring waarvoor ze zeker terugkomen.

De behoefte aan verstilling biedt aanbieders van vakantieaccommodaties een kans om de (grote) doelgroep van drukbezette mensen aan te trekken. Mensen die werkelijke ontspanning zoeken en kunnen genieten van een omgeving die uitnodigt om tot rust te komen. En, dat zijn vaak mensen die bereid zijn meer te betalen.

Van advies tot complete restyling

Een kleine verandering kan al een groot verschil maken, daarom biedt designed by silence verschillende mogelijkheden. Van een hospitality- en stylingadvies tot complete restyling van het interieur van vakantiehuizen, appartementen, hotels en gastenkamers.